Over Houwvast

Werkwijze Houwvast

Ontwikkelaar, bouwbedrijf, financier, belegger. Het zijn rollen in de vastgoedwereld die de afgelopen jaren opnieuw gedefinieerd zijn. Daardoor is er ruimte gekomen voor nieuwe partijen met een frisse aanpak. Houwvast is zo’n partij. We houden ervan om onze spreekwoordelijke kop boven het maaiveld uit te steken en met creativiteit, snelheid en enthousiasme bruggen te slaan en nieuwe partnerships vorm te geven. Zo realiseren we succesvolle vastgoedprojecten.

Medewerkers

Roderick van Houwelingen

Roderick van Houwelingen (1974) is de man achter Houwvast. Een enthousiaste ondernemer met ruim vijftien jaar ervaring in de vastgoedwereld. In die periode werkte hij aan diverse uiteenlopende projecten, die stuk voor stuk vroegen om gedegen vastgoedkennis, creativiteit en doorzettingsvermogen. Rodericks motto: “Altijd proberen om binnen de kaders van een project out of the box te denken.”

Roderick studeerde in 2002 af als bouwkundig ingenieur aan de TU Delft, waarna hij zijn carrière startte bij Deloitte Real Estate. Daar bouwde hij van 2002 tot 2009 kennis op van transactiegerelateerde vastgoedvraagstukken, zoals vastgoed due diligence bij fusies en overnames, verkoop van (her)ontwikkelingslocaties en risicomanagement. Daarnaast begeleidde hij bedrijven en overheden bij het opstellen van vastgoedstrategieën en portefeuillemanagement.

In de periode 2010 tot 2013 werkte Roderick intensief aan de startup JOIN Ontwikkeling – een joint venture van OVG Real Estate en Triodos Bank. Deze duurzame ontwikkelaar richtte zich op vastgoed- en gebiedsontwikkeling in de zorg- en onderwijssector. Daarnaast werkte Roderick bij OVG Real Estate aan diverse kantoorontwikkelingen.

Roderick is lid van het Watertorenberaad (innovatie in gebiedsontwikkeling) en actief betrokken bij diverse vastgoedverenigingen in Utrecht.

Lee Pors

Lee Pors (1989) is sinds begin 2014 (parttime) in dienst bij Houwvast als junior ontwikkelaar. Lee studeerde af als ingenieur aan de TU Delft, Real Estate & Housing. Hij volbracht zijn afstudeerstage bij de Rijksgebouwendienst en werkt momenteel tevens voor Strukton Worksphere. Lee is enthousiast, flexibel, creatief en doelgericht.

Roderick van Houwelingen

Interesse of vragen?

Klik op de button en vul het contactformulier in

Neem contact met ons op:

×